Wij zijn 33zwart

Een jong en flexibel bedrijf wat zich richt op een duurzame samenwerking met uw onderneming

Hoe we zijn begonnen

Uit dagelijkse eigen ervaringen en soms ook wat frustraties in het bedrijfsleven is 33zwart ontstaan. Puur vanuit het oogpunt dat we zaken anders zouden doen, uit passie voor het web, samen met een klant, bijdragen aan plannen en idee├źn, heldere afspraken en zo geen uurtje factuurtje nonsense.

Opgericht in 2010 door gebroeders Martin, waar de een zich verliest in het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van allerlei (web)applicaties, optimaliseert de ander elke pixel binnen die applicaties. Een perfecte mix van commercieel inzicht en technische uitvoering.

Gedegen en juist optimaliseren heeft tijd nodig. Daar gaan maanden over heen, telkens in kleine stappen, hier willen we de samenwerking met u aangaan. Door de applicatie te blijven analyseren en uw kennis van uw business maken we samen de juiste stappen in het optimalisatie proces. Hier geloven we in, en hier kiest u voor bij 33zwart.

Vaardigheden

Webdesign

95%

Webdevelopment

85%

Zoekmachine optimalisatie

90%

Conversie optimalisatie

85%

Online advertising

80%

Team

Sebastien Martin

Sebastien Martin

Design en development

Van jongs af aan al bezig met tekenen en schilderen. Op de kunstacademie werd deze creativiteit ook digitaal en de computer een uitlaatklep. In hart en nieren een ontwerper, maar heeft stiekem wel een liefde voor programmeren ontwikkeld in de afgelopen jaren.

Dominique Martin

Dominique Martin

Marketing en analyse

Kan alles verkopen wat los en vast zit, zolang hij maar in het product of dienst gelooft. Zonder geloof geen succes. Wanneer om zijn mening gevraagd wordt geeft hij scherpe, heldere en onderbouwde feedback. Hij handelt nooit vanuit onderbuik gevoelens: zonder site statistieken geen optimalisatie!