Screenshot eckenmaurick.nl
Uitblinkers
Voor Eck en Maurick hebben we een volledig custom Content Management System (CMS) ontwikkelt wat aansluit bij de wensen van Eck en Maurick. Het plaatsen van pagina’s, nieuwsberichten, beheren van producten of specifieke landingspagina’s voor marketing doeleinden zit er allemaal in. Zonder de overhead die een out of the box of open source CMS zou geven.
Om de klanten up to date te houden is er een link met de API van Mailchimp gebouwd. Zo kunnen klanten zich inschrijven voor de algemene nieuwsbrief of een speciale aanbiedingen nieuwsbrief.
Geregistreerde gebruikers krijgen 4 weken voor hun verjaardag een unieke actiecode waarmee ze een extra korting krijgen om hun inkopen te doen voor hun verjaardag.
Een klant kan een account maken op de website. Hier beheert hij zijn adresgegevens en nieuwsbrief instellingen. Klanten ontvangen standaard 5% korting als zij ingelogd een bestelling plaatsen. Loyale klanten groeien automatisch door naar hogere kortingen bij bepaalde bestedings-grenzen.
Het CMS is voorzien van een betaalportal. Zodat een klant van Eck en Maurick direct zijn bestelling kan afrekenen met iDeal of creditcard. De betalingen lopen via de paymentprovider Buckaroo.